Tips inför försäljning av Maria Montazamis

http://www.fastighetsbyran.se/Bo/Puffar/Inredning/Montazamis-basta-homestyling-tips/
 
Fastighetsbyrån och Amelia bad Maria dela med sig av sina bästa homestyling-tips.
 
 
1. Om ni kan plantera några blommor vid ytterdörren sa gör det. Eller satt en liten kruka med något fräscht, grönt i. ANN & MARIE KOMMENTERAR: Bra tips. Hellre en större urna än flera små krukor. Grönt är alltid skönt! Arrangemang med färska snittblommor inger också ett fräscht & lyxigt intryck.
 
2. Ta bort sådana saker som kanske bara betyder något för dig och din familj. Gammelmormors släkt från hennes mans sida, typ 15 kort som är utsprida överallt. Småsaker du kanske har köpt när ni bilade till Gotland. Ni förstår vad jag menar. ANN & MARIE KOMMENTERAR: Mycket bra att rensa bort personliga saker. På visningen gäller det att neutralisera inredningen för att bostaden ska tilltala så många som möjligt!
 
3. Mina favorittips!!! Dekorera gärna med en filt över en fåtölj eller soffa för att det ser så mysigt och hemtrevligt ut. Investera i färska ljus från IKEA som du inte bränner för då ser det alltid nytt och fräscht ut. ANN & MARIE KOMMENTERAR: Belysningen är jätteviktig och att komplettera med levande ljuskällor höjer självklart mysfaktorn!
 
4. Glöm inte att investera i en karamellskål och ha den fylld med halvgoda godisbitar (bridge blandning, Marianne's, marmeladkulor av alla dess slag). För är man småhungrig så tar man alltid en och tänker ”oh vad gott”. ANN & MARIE KOMMENTERAR: Att bjuda på något ätbart är inte så vanligt förekommande på visningar i Sverige. Kan helt klart vara något att ta efter men varför då nöja sig med halvgoda när man kan bjuda på helgoda!
 
5. Kan du köpa eller måla ett plakat som säger någonting liknande "Hem kära Hem" så vore det toppen. Sätt det i köksfönstret. :)
 
ANN & MARIE KOMMENTERAR: Kan absolut fungera i vissa sammanhang, t ex i sommarstugan men inte i en våning i innerstan. Ställer dock höga krav på säljarens konstnärliga förmåga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0